Latvijā Texrep ir nodibināts 2004. gadā un veiksmīgi piegādā Eiropas tirgum tekstila jostas, slīpos audumus, atstarojošās lentas, elastiku un citus šaurus izstrādājumus.

Mūsu vēsture sākās pirms 70 gadiem, izveidojot Texrep Zviedrijas pilsētiņā Overlidā, kas kļuva par tekstila lentu nozares Meku.

Mūsu produkti ir izturīgi un ilgtspējīgi, tomēr mūsu attiecības ar klientiem ir vēl noturīgākas.

Texrep Latvijā

Texrep Latvijā

Texrep uzņēmumu Rīgā jau daudzus gadus vada izpilddirektors un partneris Paulius Matusis (Paulius Matusis). Mums ir unikālas un mūsdienīgas iekārtas audumu un citu materiālu griešanai. Mēs varam jums palīdzēt neatkarīgi no tā, vai ražojat apģērbu vai arī darbojaties kā tekstilrūpniecības ražotājs vai piegādātājs. Mēs ātri, profesionāli un rentabli griežam visu veidu lentes.

Pieredzējuši īpašnieki

Pieredzējuši īpašnieki

Uzņēmuma galvenie īpašnieki Kristers Andersons (Christer Andersson) un Magnuss Vālgrēns (Magnus Wahlgren) ļoti labi pārzina uzņēmumu un tā vēsturi un var lepoties ar plašu pieredzi gan nozarē, gan arī Texrep, kas ir ļoti noderīga, jo palīdz koncentrēties turpmākajai virzībai.

Pārliecināti darbinieki

Pārliecināti darbinieki

Mūsu svarīgākais resurss un uzņēmuma sirds ir mūsu darbinieki Latvijā un Zviedrijā. Daudzi no viņiem ir dziļi iesakņojušies Rīgā, Overlidā un Sjuntorpā un ar patiesu aizrautību strādā uzņēmumā. Viņu apņemšanās ir redzama un jūtama katrā piegādē, un viņu entuziasms tālu pārsniedz Latvijas un Zviedrijas robežas.